Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SAMURAID® TATAMI - sporthigiéniai lábtisztító megoldás

SAMURAID® TATAMI - sporthigiéniai lábtisztító megoldás

SAMURAID® tatami nem csupán egy lábtisztító megoldás, hanem egy komplex sporthigiéniai rendszer része. 

SAMURAID® lábtörlő és talpfertőtlenítő rendszer, a személyes higiénia védelmén felül a tatamik élethosszát is pozitív irányba befolyásolja, mivel a WET-elem a speciális fertőtlenítővel alkalmazva (INNOSEPT-FRESH) fertőtleníti a felhasználó talpát, a DRY-elem szárazra törli és leszedi a szennyeződéseket.
Így tiszta talppal megy fel a sportoló a tatamira és nem viszi fel a szennyeződéseket.

 

A SAMURAID® TATAMI HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI?

  1.  Klinikai minősítésű szerek segítségével csökkenti a fertőzések veszélyét.
  2. A kíméletesebb és higiénikusabb használattal megnöveli a tatamik várható élettartamát.
  3. Javítja a terem levegőjét, amivel kellemesebb komfortérzetet biztosít
  4. Leköti a tatamik felületére kerülő porszennyeződések jelentős részét, ezáltal gátolja a különféle asztmatikus és allergiás problémák kialakulását.
  5. A ritkábban szükséges takarítások és az ebből adódó rövidebb használati idő kiesések miatt extra költségmegtakarítást eredményez.

14.880 Ft
13.533 Ft
9% Kedvezmény:

 

Az idő és a fejlődés a sporttal kapcsolatos higiénia területén sem állhat meg!

Ez a szükségszerűség motiválta a SAMURAID® sport higiéniai rendszer kidolgozását, melynek egyik fő eleme a SAMURAID® tatami.
A SAMURAID® tatami létrehozása azonban nem csak jelentős szakmai, de magas szintű tudományos háttértámogatásnak is köszönhető, melynek során szakorvosok, mikrobiológia laboratórium és az alkalmazott klinikai szintű speciális szerek gyártói is segítségre voltak a rendszer tökéletesítésében.

A SAMURAID® RENDSZER RÉSZEI

Az alapelv az edzőtermekben és a versenyeken is használt tatamikkal borított területekhez kapcsolódó, azokkal megegyező, speciálisan előkészített tatamira épül, melynek felületébe két különálló - szükség szerint cserélhető - betétet lehet elhelyezni.
 

A két betét rendszerként kapcsolódik egymással, melynek első – nedvesített (WET) - eleme a higiéniai védelemmel kapcsolatos funkciókat látja el. A második – száraz (DRY) - az esetlegesen feloldott szennyeződések eltávolítását és a talpak csúszásmentes letörlését biztosítja.

Mindkét különleges betét anyaga a 21. század technológiai fejlesztéseinek eredménye, melynek során egy 3 dimenziós szerkezetű és egy extrém nedvszívó tulajdonságokkal rendelkező textília lett egy további speciális rétegeket egyesítő betét formájában kombinálva.
Működési elve alapvetően egyszerű. A „nedves betétet” a rendszerhez adaptált tisztító-fertőtlenítő folyadékkal megfelelő mértékben átitatjuk, amin a tatamival borított területre való belépés előtt a lábunkat letöröljük, majd a következő „száraz betétre” továbblépve - szintén lábtörlés szerűen használva azt - a talpunkra került folyadékot felitatjuk.
A betétek könnyedén cserélhetők és letisztíthatók.
A rendszer részei szükség szerint után rendelhetők .
Bármilyen meglévő tatamihoz beépíthető vagy hozzáilleszthető.

 

Megnézem a kedvezményes csomagajánatokat!