Tatami bérlés

Cégünk évek óta sikeresen foglalkozik különféle sportesemények talajának biztosításával, melynek során számtalan nemzetközi és hazai verseny, edzőtábor, bemutató és hosszabb-rövidebb rendezvény eredményes lebonyolításában nyújtottunk segítséget.

Az igények előzetes felmérés után elkészítjük ajánlatunkat, melynek alapján a szükséges tatamikat akár a helyszínre szállítva és lerakva is bocsátjuk partnereink rendelkezésére.

Promóciós megállapodások alapján egyedi kedvezményeket is nyújtunk, melyek segítségével tatami bérlési szolgáltatásainkat még kedvezőbbé tudjuk tenni.

Ajánlatkérés és egyeztetés ügyében kérjük, keressenek minket és örömmel állunk rendelkezésükre.

A küzdősport szőnyegek bérbeadása mellett egyéb, szükséges berendezéseket is tudunk szállítani, melyek jelentősen emelik a rendezvények színvonalát. Dobogók, reklámhátfalak, edzői boxok, további hasznos felszerelések és kiegészítők választékával járulunk hozzá a sportesemények sikeres lebonyolításához.

Adatait a bérléssel kapcsolatos ügyintézés megkönnyítése érdekében kérjük el. Erről bővebben az Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat.